İsmail ŞATIROĞLU Açılış Konuşması

Sn Bakanım, Sn Kaymakamım,  Sn Belediye Başkanlarım, Sn İl Milli Eğitim Müdürüm, muhterem veliler, değerli basın mensupları arkadaşlarım, aziz ve kıymetli öğretmenlerimiz, geleceğimizin teminatı sevgili öğrenciler…Özel Şafak Anadolu Sağlık Meslek Lisemizin açılış münasebetiyle yönetim kurulumuz adına hoş geldiniz, safa geldiniz. İş hayatımız boyunca yaptığımız en kıymetli iş olan bu güzide eğitim yuvasını, kısa zamanda halkımızın hizmetine açmanın gururunu ve heyecanını yaşıyoruz. Bilhassa ” her şeyin başı sağlık”  anlayışı ile ülkemizin gelişen sağlık sektörüne eleman yetiştirmek, bizim için büyük bir mutluluk… Hükümetimizin bu çalışmalarımıza sağladığı teşvik ve destek şüphesiz en büyük ilham kaynağımız olmuştur.

 

Özel okul olmamıza rağmen belli sayıda muhtaç ailelerimizin çocuklarını da bu eğitim yuvasında ücretsiz olarak meslek sahibi yapmak, bir iftihar vesilemizdir. Ülkemize halkımıza ve geleceğimiz olan sevgili gençlere hizmet etmek ana şiarımız olacaktır.  Bu amaçla gördüğünüz gibi çok mükemmel bir  fiziki alt yapı oluşturduk. Her türlü ihtiyaçları ve beklentileri karşılamak üzere hiç bir fedakarlıktan kaçınmayarak gerekli konforu ve kaliteyi sağlamaya çalıştık. Eğitime başlayan sevgili öğrencilerimiz, inşallah ailelerinin medarı iftiharı olacak ve kıymetli bir altın bileziğe sahip insanlar olarak yetiştirilerek hayata atılacaklardır.

Bu vesileyle ; okulumuzun kuruluş aşamalarında her konuda yardım ve desteklerini esirgemeyen resmi kurumlarımızın değerli yetkililerine, okul hizmetli, yönetici ve öğrencilerimize, Gaziosmanpaşa Kaymakamı Sn Seddar Yavuz’ a, Belediye Başkanımız Sn Dr. Erhan Erol ve Şafak Sağlık Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Sn Saim Öztürk’ e huzurlarınızda teşekkür ederim.Ayrıca okulumuzun açılışında, bizlerle birlikte olan,  bizleri onurlandıran Avrupa Birliği Bakanımız Sn. Egemen Bağış’a teşekkür ederim.

Bu mutlu açılış günümüze teşriflerinizden dolayı tekrar hoş geldiniz diyorum sağlıklı bir gelecek ve ileride ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyor, hepinize saygılarımı arz ediyorum.